Hanneke Gelderblom-Lankhout

De schrijver


André van der Linden is mijn naam en ik ben in het dagelijkse leven postbode. Daarnaast heb ik ook een tekstbureautje Tekst & foto André van der Linden , twee kinderen Pluk en Krulle, hond Masha en kater Elvis.


Mijn hobby’s zijn pianospelen en kinderboeken schrijven. Ik woon in Mariaheide en toen ik er achter kwam dat Hanneke in mijn dorpje ondergedoken heeft gezeten, wilde ik daar alles van weten én vroeg ik Hanneke of ik daar een kinderboek over mocht schrijven. Dat was goed. Naast het vastleggen van de herinneringen van Hanneke ben ik op onderzoek gegaan naar alle plekken en situaties om zo het verhaal van Hanneke te kunnen reconstrueren. Dat is best goed gelukt en naast het boek ‘Hannekelief’ heeft het avontuur van Hanneke nu ook een plekje gekregen in de geschiedenis van Mariaheide.

Mariaheide, 31 maart 2019

Hannekelief

Verkoop


Hannekelief is voor €12,50 te koop bij Boekhandel Schellen in Veghel, Boekhandel Maashorst in Uden, Bakkerij van Dam in Eerde, Museon in Den Haag, Primera in Scheveningen, Nimo Boek in Monnickendam en bij André van der Linden in Mariaheide.

Het boek is ook te bestellen. Stuur een mailtje naar info@andrevanderlinden.nl
en het wordt geregeld.
Er komen dan mogelijk wel €3,90 verzendkosten bij. Meer weten, bel of app 06-29225309.