Hannekelief

Copyright Hannekelief


Het lijkt mij geweldig als mensen geïnspireerd worden door Hannelief en het willen gebruiken om er iets moois mee te doen als bijvoorbeeld een verhaal, een toneelstuk, musical of wie weet een verfilming. De makers moeten dan wel eerst contact met mij op nemen. En niet alleen met mij.Want het auteursrecht van het boek en de website Hannekelief mag dan bij mij liggen, wat de inhoud betreft ligt dat anders. Hannekelief heb ik kunnen schrijven dankzij diverse bronnen. De twee belangrijkste bronnen wil ik hierbij apart benoemen, omdat deze zonder toestemming van de rechthebbenden niet gebruikt mogen worden

Als eerste heb ik gebruik mogen maken van het verhaal van Hanneke Gelderblom-Lankhout. Het is háár verhaal dat ik gebruikt heb. Het zijn haar foto’s, illustraties en herinneringen die ik met Hannekes goedkeuring in het boek heb op mogen nemen.
Daarnaast heb ik veelvuldig gebruikt gemaakt van de publicatie ‘Corridor naar het verleden’ van Dr. Frans Govers. Frans verschafte mij bovendien veel getuigenissen, foto’s en andere materiaal uit zijn archief waarmee ik Hannekelief heb kunnen samenstellen.
De rechten van alles wat Hanneke en Frans mij hebben verschaft, blijven natuurlijk bij hen of bij hun erfgenamen. Dus mocht Hannekelief een inspiratiebron worden voor wie dan ook, neem contact op met mij, Hanneke en Frans! Als het verhaal van Hannekelief op een mooie manier verder verteld wordt, zal toestemming geen probleem zijn, maar je mag niet zo maar dingen uit het boek óf deze site overnemen!

André van der Linden, Mariaheide, 22 maart 2019

Hannekelief

Verkoop


Hannekelief is voor €12,50 te koop bij Boekhandel Schellen in Veghel, Boekhandel Maashorst in Uden, Bakkerij van Dam in Eerde, Museon in Den Haag, Primera in Scheveningen, Nimo Boek in Monnickendam en bij André van der Linden in Mariaheide.

Het boek is ook te bestellen. Stuur een mailtje naar info@andrevanderlinden.nl
en het wordt geregeld.
Er komen dan mogelijk wel €3,90 verzendkosten bij. Meer weten, bel of app 06-29225309.