Hannekelief

Hannekelief in de pers


Hannekelief kan rekenen op de warme belangstelling van de pers! De Eerdse krant, de Erpse Krant, Mooi Schijndel, Stadskrant Veghel, het Udens Weekblad en de Heise krant, sites als Kliknieuws en meierijstad.nieuws.nl gaven het bericht van Hannekelief een prachtige plek. Ook zochten er verslaggevers contact met de schrijver en zelfs met de echte Hanneke ….

DTV Uden ging met André naar de plek waar Hanneke precies 75 jaar geleden gedoopt werd. De missiezusters in de kapel vonden het bezoek leuk en begonnen meteen te lezen in het boek Hannekelief. De reportage is hier te zien

Hannekelief
Het Brabants Dagblad ging met André naar de plek waar Hanneke’s moeder haar dochter op 23 oktober 1944 terugvond. Helaas is de boerderij begin jaren ’60 afgebrand, maar het beeld is nog steeds te herleven. Het verhaal verscheen in héél veel edities, van Tilburg tot Eindhoven en Den Bosch, en is hier te lezen.

Hannekelief
Charlotte van Egmond ging namens het vrouwenplatform EVA van de Evangelische Omroep op bezoek bij Hanneke. “‘Houdoe’, zegt de mat voor het Scheveningse huis van Hanneke Gelderblom – Lankhout”, zo opent het verhaal dat hier te lezen is.

Hannekelief
Wil je ook vragen stellen aan Hanneke, dat kan, op zaterdag 31 augustus om 13.30 uur, want dan komt Hanneke naar de bieb in Veghel.


Hannekelief

Verkoop


Hannekelief is voor €12,50 te koop bij Boekhandel Schellen in Veghel, Boekhandel Maashorst in Uden, Bakkerij van Dam in Eerde, Museon in Den Haag, Primera in Scheveningen, Nimo Boek in Monnickendam en bij André van der Linden in Mariaheide.

Het boek is ook te bestellen. Stuur een mailtje naar info@andrevanderlinden.nl
en het wordt geregeld.
Er komen dan mogelijk wel €3,90 verzendkosten bij. Meer weten, bel of app 06-29225309.