Hanneke Gelderblom-Lankhout

Het touwtje uit de brievenbus


Hij hield een beroemde toespraak in De Wereld Draait Door over 'het touwtje uit de brievenbus.' Niet dat mij dat touwtje bekend voorkomt, want bij ons was de achterdeur gewoon open, maar de boodschap, dat er vroeger veel meer vertrouwen was, die voel ik wel.


Ik luister graag naar hem, want hij geeft me vertrouwen in de toekomst. "Het is oplosbaar, want we kunnen alles!" Het is alleen dat de mensen het moeten willen en daarvoor moeten ze het eerst weten.
Het is mijn favoriete kinderboekenschrijver. Ik heb mijn favoriete boek meegenomen naar de Blauwe Kei waar hij een lezing geeft. Het is een versleten uitgave van Oorlogswinter, maar juist daarom extra mooi. "Een beduimeld boek is heerlijk voor een schrijver", zegt hij en wat heerlijk dat hij een voorwoord wil schrijven voor Hannekelief.

Veghel, 17 februari 2018

Hannekelief

Verkoop


Hannekelief is voor €12,50 te koop bij Boekhandel Schellen in Veghel, Boekhandel Maashorst in Uden, Bakkerij van Dam in Eerde, Museon in Den Haag, Primera in Scheveningen, Nimo Boek in Monnickendam en bij André van der Linden in Mariaheide.

Het boek is ook te bestellen. Stuur een mailtje naar info@andrevanderlinden.nl
en het wordt geregeld.
Er komen dan mogelijk wel €3,90 verzendkosten bij. Meer weten, bel of app 06-29225309.